Antrokų klasėje (II aukšte) 14:00 buvusio Kauno Valdorfo mokyklos mokinio Simo Zokaičio fantastinio romano „Liftas“ pristatymas. Autoriui  vos 23-eji, o jis jau gali pasigirti antrąja savo autorine knyga. Skaitykite Simo interviu.

Šeštokų klasėje (II aukšte)  nuo 13:30 apyrankių vijimo burtukėmis dirbtuvės, o nuo 14:30 Kalėdinių atvirukų dirbtuvės Registracija vyks mugės metu.  

Euritmijos salėje (II aukšte) nuo 13:00 Dalios Bagdonaitės fotografijos dirbtuvės kvies patirti nuotraukas naujai, jos virs Jūsų piešimo lapais, kuriuose galėsite nusipiešti sau savo GALIAS, SVAJONES, SANTYKIUS su šeimos nariais, ar santykį su SAVIMI ir daug daugiau. Mugės metu Jūs busite fotografuojami ir iki Kalėdų gausite savo piešimo lapus. Šeimos, širdies svajonių, kūrimo laikui kartu. Registruokitės +370 682 64831.

Fojė (II aukšte) medikė Justina Bartusevičiūtė sveikatą patikrins Follo metodu. Galėsite sužinoti, kokių medžiagų trūksta jūsų organizmui, kas tinka jūsų organizmui, kas jį erzina. Atsineškite produktus, kuriuos norite patikrinti, pvz.: jus beria, o jūs nežinote nuo ko. Taip pat atsineškite skalbimo miltelius, skalbiklius, vitaminus, kremus, maisto produktus, ką tik norite patikrinti.